Staff Augmentation Услуги во Македонија

Почни

Staff Augmentation Услуги

е компанија за бутицирање на бутици кои нудат договор, договор за изнајмување и опции за сместување со право за вработување за нашите клиенти. На , имаме изградено односи со врвни таленти и помагаме да ги олесниме и поврземе нашите клиенти со нашата мрежа.Ние сме специјализирани во обезбедувањето стратегија за аутсорсинг кога екипираме со проект Македонија за да бидете сигурни дека вашите бизнис цели се исполнети. Го проценуваме постоечкиот персонал и одредуваме кои дополнителни вештини се потребни за да се заврши работата. Ние сме тука да помогнеме кога на вашата компанија му е потребен дополнителен квалификуван персонал.

Регрутира Mobile Развивачи во Македонија

Staff Augmentation има изградено силни врски со сертифицирани мобилни развивачи во Македонија Огромното мнозинство од оние кандидати ги имаат завршено BS / MS во компјутерски науки. Со цел да останат во тек со најновите технологии, од нив се бара да ги завршат тековните студии во рамките на нивните области на специјалностНашите услуги вклучуваат Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin developers.

За Мобилен развој

Регрутира Javascript Развивачи во Македонија

Staff Augmentation има изградено силни врски со сертифицирани развивачи на javascript во МакедонијаОгромното мнозинство од оние кандидати ги имаат завршено BS / MS во компјутерски науки. Со цел да останат во тек со најновите технологии, од нив се бара да ги завршат тековните студии во рамките на нивните области на специјалностНашите услуги вклучуваат Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React JS, React Native, Typescript and Vue JS Развивачи.

За Развој на Javascript

Регрутира CMS & eCommerce Развивачи во Македонија

Staff Augmentation има изградено силни врски со сертифицирани програмери за CMS и eCommerce Македонија. Огромното мнозинство од оние кандидати ги имаат завршено BS / MS во компјутерски науки. Со цел да останат во тек со најновите технологии, од нив се бара да ги завршат тековните студии во рамките на нивните области на специјалност. Нашите услуги вклучуваат BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, OpenCart, PrestaShop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress Развивачи.

За CMS и e-commerce

Регрутира Backend Развивачи во Македонија

Staff Augmentation има изградено силни врски со сертифицирани развивачи на бекови во Македонија. Огромното мнозинство од оние кандидати ги имаат завршено BS / MS во компјутерски науки. Со цел да останат во тек со најновите технологии, од нив се бара да ги завршат тековните студии во рамките на нивните области на специјалностНашите услуги вклучуваат ASP.Net, C sharp, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails Развивачи.

За Заден развој

Предлог вредност

Зошто да одберете Staff Augmentation како партнер за вработување Македонија ?

Ние Ви помагаме да регрутирате ИТ таленти и програмери во Македонија

Достигнете локален талент

Добијте директен пристап до базен на таленти за ИТ Македонија.

Зачувај време

Делегирање извори на Macedonian ИТ кандидати во Staff Augmentation

Заштеди пари

Значително ги намалите трошоците за регрутирање во Македонија.

Имаме пристап до илјадници програмери во Македонија.

Поддршка

Ние ви помагаме да воспоставите односи во Македонија и користете техники за задржување на вработените за да обезбедите лојалност на тимот.

Строго вработување

Нашиот процес на вработување е строг. Ние правиме обемни тестирања за да го задржиме најдоброто.