Executive Search Услуги во Македонија

Почни

Executive Search Услуги

Ние сме професионална услуга фирма која е специјализирана за регрутирање на директори и други високи кадри за фирми во различни индустрии во Македонија . Со нашата мрежа, ќе можете да достигнете широк спектар на лични контакти во вашата индустрија или област на специјалност; детално, специфично познавање на областа; и обично работат на највисоко ниво на извршни позиции. Нашата компанија исто така е вклучена во текот на процесот на вработување, спроведување детални интервјуа и презентирање на вас со кандидатите селективно. Ви ги претставуваме кандидатите кога сметаме дека кандидатот ги исполнува сите наведени барања и ќе се вклопи во културата на вашата компанија.

Регрутира Mobile Развивачи во Македонија

Staff Augmentation има изградено силни врски со сертифицирани мобилни развивачи во Македонија. Огромното мнозинство од оние кандидати ги имаат завршено BS / MS во компјутерски науки. Со цел да останат во тек со најновите технологии, од нив се бара да ги завршат тековните студии во рамките на нивните области на специјалност. Нашите услуги вклучуваат Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin developers.

За Мобилен развој

Регрутира Javascript Развивачи во Македонија

Staff Augmentation има изградено силни врски со сертифицирани развивачи на javascript во Македонија. Огромното мнозинство од оние кандидати ги имаат завршено BS / MS во компјутерски науки. Со цел да останат во тек со најновите технологии, од нив се бара да ги завршат тековните студии во рамките на нивните области на специјалност. Нашите услуги вклучуваат Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React, React Native, Typescript and Vue JS Развивачи.

За Развој на Javascript

Регрутира CMS & eCommerce Развивачи во Македонија

Staff Augmentation има изградено силни врски со сертифицирани програмери за CMS и eCommerce Македонија. Огромното мнозинство од оние кандидати ги имаат завршено BS / MS во компјутерски науки. Со цел да останат во тек со најновите технологии, од нив се бара да ги завршат тековните студии во рамките на нивните области на специјалност. Нашите услуги вклучуваат BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, Open Cart, Presta Shop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress Развивачи.

За CMS и e-commerce

Регрутира Backend Развивачи во Македонија

Staff Augmentation има изградено силни врски со сертифицирани развивачи на бекови во Македонија. Огромното мнозинство од оние кандидати ги имаат завршено BS / MS во компјутерски науки. Со цел да останат во тек со најновите технологии, од нив се бара да ги завршат тековните студии во рамките на нивните области на специјалност. Нашите услуги вклучуваат ASP.Net, C#, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails Развивачи.

За Заден развој

Предлог вредност

Зошто да одберете Staff Augmentation како партнер за вработување Македонија ?

Ние Ви помагаме да регрутирате ИТ таленти и програмери во Македонија

Достигнете локален талент

Добијте директен пристап до базен на таленти за ИТ Македонија.

Зачувај време

Делегирање извори на Macedonian ИТ кандидати во Staff Augmentation

Заштеди пари

Значително ги намалите трошоците за регрутирање во Македонија.

Имаме пристап до илјадници програмери во Македонија.

Поддршка

Ние ви помагаме да воспоставите односи во Македонија и користете техники за задржување на вработените за да обезбедите лојалност на тимот.

Строго вработување

Нашиот процес на вработување е строг. Ние правиме обемни тестирања за да го задржиме најдоброто.